Andreas Sahlin och Thomas Mehlin gör teater

I dagarna och fram till den 14 juli utspelar sig teateruppsättningen på Folkets Hus i Erikslund och Andreas Sahlin från Drevberget står för musiken med sitt band. Många är de Holmbor som på logar, Sandnäset eller andra festliga sammanhang fått tagit del av de musikala talanger som den lilla byn Drevberget producerat. Såväl farsgubben Örjan ”Salle” Sahlin, liksom sonen Andreas, har sällan lämnat en tillställning i bygden utan en belåten publik. Idag är Andreas aktuell med bandet  i en sommarteater.

Andreas närmsta vapendragare Thomas Melin från Indal spelar också i bandet och har dessutom skrivit manuset för uppsättningen Ökensagan, som är en teatermusikal av Ånge Kabaré. Tillsammans återger de en utvandrarhistoria till USA från 1800-talet skildrad med mycket humor, värme och musik. Dagsaktuellt idag upplevelser som kanske delas även av dagens emigranter, som istället för att åka ifrån, kommer till Sverige.

På scenen spelar inte mindre än 35 personer, förutom funktionärer. Idag är föreställningen slutsåld, men fortfarande finns dagar kvar att boka för den som vill passa på att vill uppleva skådespelet. 

Bandet Domino Majestic hittar du på , eller .

Läs även
3/7 ST: 26/6 ST: 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *