Jesper Eliasson – Nya revystjärnan från Sunnansjö


Jesper som förortskillen ”Nils”. Foto: ST.

Jesper började med teater av en slump för några år sedan. Nu blomstrar han som den nya revystjärnan och gör succé på scenen i Sundsvall.

Holm-publiken känner mestadels Jesper Eliasson från den gräsbeklädda scenen Holmvallen hemma på byn. Fotbollsskorna har bytts mot scenskor och sedan i höstas har han repeterat med Sundsvalls Stadsrevy. Nu har Jesper börjat bli varm i kläderna och blomstrar som den nya revystjärnan i nyårsrevyn Eftersnack på Konsertteatern. Föreställningar går det fortfarande att till och de pågår fram till den 3 februari.

Läs mer om Jesper Eliassons teaterkarriär i Sundsvalls Tidning:
12/1 -19:
20/11 -18: Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *