Music video nga Holm Jessica dhe RockyKjo fundjavë liron Jessica Falk me vajzën e saj Rocky vetme e tyre të ri Bej nje ndryshim. Videoklipi është xhiruar në Holm afërsi dhe përmban shumë pamje të bukur nga lagje.

Kënga është regjistruar në favor të Shoqatës Brain Injury Hjärnkraft me qëllim të ngritjes së vetëdijes në shoqërinë në lidhje me fëmijët dhe të rinjtë me lëndime të fituara trurit dhe për të studiuar lodhjen e trurit.

Watch video më lart dhe të lexoni më shumë në deklaratën për shtyp në .

Свадебные салоны киева там
Soft play area for sale look

Ingegerd fitoi shportë delikatesë në lotari deri!


Ne Zhvillimin e Qarkut Holm s, HBU, do të doja të falënderoj të gjithë anëtarët tanë për vitin 2017. Pas një fushate rekrutimi ne u rrit nga rreth 60 në 100 Anëtarët që demonstron një angazhim për rrethin tonë dhe madje edhe një kontribut ekonomik për biznesin tonë.

Ne premtuar një çmim barazim midis gjymtyrëve tona që paguajnë dhe kishim pasur edhe ne 8 kënaqësi dhjetor në dorë një shportë delikatesë në një Ingegerd Sjolander lumtur dhe mirënjohës në Vike. përgëzime!

Dëshironi që të bëhet edhe të bëhet një anëtar ose të marrë mundësinë për të ripërtërirë anëtarësimin tuaj 2018, lexoni më shumë këtu 7773033.ru/medlem.

HBU do të doja të uroj të gjithë një Gëzuar Krishtlindjet!
Board HBU

Свадебные салоны киева там
Soft play area for sale look

Andreas Sahlin dhe Thomas Mehlin bërë teatër

Në ditët dhe derisa 14 Korrik shpaloset teatër grup Shtëpia e Popullit në Erikslund dhe Andreas Sahlin nga Mali i Trenit qëndron për muzikë me grupin e tij. Shumë janë Holmbor që parashtron, Sandnäset apo raste të tjera festive kanë marrë parasysh nga talentet muzikore të fshatit të vogël Mountain Drive prodhuara. Të dy plaku Orjan “sallë” Sahlin, dhe djali i Andreas, rrallë lënë ngjarjen në zona pa një audiencë të vetëkënaqur. Sot, Andreas aktuale me banda në një verë.

Andreas shqytar i afërt Thomas Melin nga INDAL gjithashtu luan në grup dhe po ashtu ka shkruar skenarin për Zotin e vendosur Desert, e cila është një teatër muzikor të caktuar Kabaré. Së bashku ata përfaqësojnë një histori të emigracionit në Shtetet e Bashkuara nga 1800 përshkruar me humor, ngrohje dhe muzikë. Daily News sot përvojat që mund të përbashkëta edhe nga emigrantët e sotme, që në vend që të shkojnë larg, vjen në Suedi.

Në skenë luan jo më pak se 35 veta, me përjashtim të funksionarëve. Sot, nocioni i aksioneve, por ka ende ditë mbetur të librit për ata që do të donte për të përjetojnë spektaklin.

Brezi Domino Majestic mund të gjenden në , ose .

gjithashtu lexoni
3/7 ST: 26/6 ST:

 

Свадебные салоны киева там
Soft play area for sale look

Svenolov dritat furrë e tij qymyr sot!


Sot është një nga destinacionet më të mirë piknik udhëtimit Kväcklingssjön në Holm në 14:00. Nuk janë përkatësisht Sven Olovs gati të ndez Medelpads dhe ndoshta vetëm gati për të filluar furrë qymyr Suedisë! Ajo ishte vitin e kaluar se vjetër dhe i mençur Sven Olov Ytterbom nga Östbyn filluar me projektin e tij – Për të bërë vetë furrë tuaj qymyr. Tani, ajo është e përfunduar në fund dhe Sven-Olov ka lëvizur jashtë në kasolle pyjeve për të ruajtur, kur ajo e vë far sot. Një destinacion i shkëlqyer për ditë. Sillni shportën tuaj piknik, takohen Svenolov dhe për të marrë një shije të historisë.

bërë më shpejt për të prodhuar qymyr punuar shëron. Nga nje oksigjen djegies mangët e drurit, mbyllur duke përfshirë bredh dhe qymyr terren është formuar. Qëllimi është për të mbajtur një djegie të moderuar, në mënyrë që Milani nuk do të marrin zjarr dhe të shkojnë deri në tym. Diçka që ka ndodhur në një përpjekje të ngjashme disa vite më parë në Sula.

Gjej Kväcklingssjön
Kthejeni deri Lillsjön në Östbyn. Pastaj të kalojë Lillsjön disa kilometra, kështu që ju mund të gjeni furrë ne Kväcklingssjöns kthesën.

Свадебные салоны киева там
Soft play area for sale look