Musikvideo från Holm med Jessica och Rocky



I helgen släpper Jessica Falk med sin dotter Rocky deras nya singel Make a Change. Musikvideon är inspelad i Holm med omnejd och innehåller många vackra vyer från trakten.

Låten är inspelad till förmån för Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft i syfte att öka kunskapen i samhället kring barn och ungdomar med förvärvade hjärnskador och till forskning kring hjärntrötthet.

Se videon ovan och läs mer i pressreleasen på .

Ingegerd vann delikatesskorgen i medlemsutlottningen!


Vi från , #ShepherdsHut, vill tacka alla våra medlemmar för året 2017. Efter en liten värvningskampanj ökade vi från ca 60 ka 100 medlemmar vilket visar ett engagemang för vår bygd och även ett ekonomiskt tillskott för vår verksamhet.

Vi utlovade en utlottning bland våra betalande medlemmar och vi hade den 8 december glädjen att få överlämna en delikatesskorg till en glad och tacksam Ingegerd Sjölander i Vike. Stort grattis!

Vill du bli också bli medlem eller passa på att förnya ditt medlemskap för 2018, läs mer här på 7773033.ru/medlem.

HBU vill även passa på att tillönska alla en riktig God Jul!
Styrelsen HBU

Andreas Sahlin jeung Thomas Mehlin lakukeun téater

Dina poé sarta dugi ka 14 Juli unfolds téater set Rahayat House di Erikslund jeung Andreas Sahlin ti Gunung Train nangtung pikeun musik kalawan band na. Loba nu Holmbor anu lodges, Sandnäset atanapi kali festive lianna geus nyokot catetan tina bakat musik désa saeutik Gunung Girang dihasilkeun. Boh lalaki heubeul Orjan “rohangan gede” Sahlin, jeung putra Andreas, jarang ditinggalkeun acara dina wewengkon tanpa panongton sugema. Dinten, Andreas ayeuna kalawan band dina waktu usum panas a.

Andreas Juragan pangcaketna Thomas Melin ti Indal ogé muterkeun dina band jeung ogé geus ditulis naskah kanggo ngatur Gurun Gusti nu, nu mangrupakeun téater musikal tina set Kabaré. Duaan aranjeunna ngagambarkeun sajarah émigrasi ka Amérika Serikat ti 1800s digambarkeun kalayan humor, pemanasan sarta musik. Poean News dinten pangalaman anu bisa jadi shared malah ku hijrah dinten ieu, yén tinimbang bade tandang, datang ka Swédia.

Di panggung muterkeun teu kurang ti 35 jalma, iwal functionaries. Kiwari, Pamanggih ngeunaan stock, Tapi aya kénéh dinten ditinggalkeun buku pikeun maranéhanana anu hoyong ngalaman tontonan nu.

Pita Abasa Majestic bisa kapanggih dina , atawa .

ogé maca
3/7 ST: 26/6 ST:

 

Svenolov hurung kiln areng na dinten!


Dinten mangrupa salah sahiji lalampahan maksud piknik hadé Kväcklingssjön di Holm di 14:00. Aya nyaéta Sven Olovs siap ngahurungkeun Medelpads jeung sugan ngan siap pikeun ngamimitian kiln areng Swedia urang! Éta nyaéta taun panungtungan yén heubeul tur wijaksana Sven Olov Ytterbom ti Östbyn dimimitian kalawan proyék na – Sangkan kiln areng sorangan. Ayeuna, eta anu tungtungna réngsé sarta Sven-Olov geus dipindahkeun kaluar kana hut leuweung ka hansip lamun nyimpen mercusuar nu kiwari. Hiji tujuan alus teuing pikeun dinten. Bawa karinjang piknik Anjeun, papanggih Svenolov sarta meunangkeun rasa tina sajarah.

dijieunna sooner ngahasilkeun areng tempa cures. Ku hiji oksigén durukan kakurangan tina kai, enclosed ku kaasup spruce jeung batubara taneuh kabentuk. trik ieu tetep a durukan sedeng, ku kituna Milan teu nyekel seuneu tur buka nepi dina haseup. Hal eta kajadian dina hiji usaha sarupa sababaraha taun ka pengker di Sula.

manggihan Kväcklingssjön
Hurungkeun nepi ka Lillsjön di Östbyn. Lajeng lulus Lillsjön sababaraha kilometer, sangkan anjeun tiasa manggihan kiln urang Kväcklingssjöns turnaround.