pos- na daptar telepon

Nyebarkeun informasi dina Kabupaten Holm lancar, kami geus ngadeg hiji e-mail- na daptar telepon. Kumaha urang komunikasi bisa rupa-rupa gumantung kana naon perlu ceuk. Dina conto kahiji bisa dispatch paling gampang dipigawé via email, Tapi dina bewara pondok ogé bisa telepon na téks dipaké.

Émbaran ngeunaan rapat sakola contona, bakal dipasang dina ramatloka jeung e-mailed. Lamun kitu, kakara kapanggih mobil dipaling atawa miboga burglaries tiasa sms massa gancang janten pilihan nu pangmerenahna pikeun meunang informasi kaluar gancang, ku ngahubungan kami.

Lebetkeun inpo Anjeun ka katuhu bisa dilayanan informasi nu.

Anjeun kuciwa engké na teu hayang informasi deui, ngan surélék kami di [email protected] tur méré beja.
.
Apdet data anjeun
Lamun nangtung geus aya di Holm daptar The ogé bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngapdet rinci anjeun didieu. Lebetkeun tugas anyar dina widang luyu. Mibanda sababaraha émbaran ceased, ngan jenis “dilanjutkeun” di handapeun judul luyu.
* = (nu diparentahkeun)