Studiecirklar i Gimåfors och Anundgård

ulikan Association.Ta chansen att aktivera dig och träffa folk, samtidigt som du lär dig någonting kul och nyttigt. I Gimåfors och i Anundgård anordnas nu studiecirklar. Hör av dig till respektive ansvarig för mera information. Info om dessa och andra aktiviteter i Holm hittas även under Turism / Fritid.

Bengkel jeung kagiatan dina Gimåfors
Vävcirkel måndagar 18:00. info: Margith Larsson 0691 - 400 11.
Mat och bak tisdagar 11:00. info: Gunvor 0691-204 45.
Porslinsmålning tis 18:30 och onsdagar 11:00 info: Sonja Filipsson 0692 - 510 51.
– iteuk- och snickericirkel tisdagar 18:00 info: Margith Larsson 0691-400 11.
Bordtennis/Friskvård tisdagar 18:00. abdinfo: Ingemar Holmvall 070-335 50 99.
The kali teu di acara naon jadi dikelompokeun dina dinten anu sami na waktos dina Gimåfors.

bunderan ulikan i Anundgård (fullbokat denna omgång, ngadaptar minat pikeun mungkin. langkung kasempetan)
– Kabugaran sarta kaséhatan pikeun awéwé, panonpoe 18:00. info: HSK, Gunilla jeung Maria 070-669 78 34.

Kali na poé bisa dirobah. Nelepon atanapi ngahubungan pikeun info leuwih lengkep.
keramik. En av flera studicirklar i Holm just nu.

Sledding na grilling di Allbergsbacken Rebo wengi!

Allbergsbacken.
Dina dinten libur usum putra urang 4 March di. 18:00 eta Allbergsdagen tur sagala badag sarta leutik nu diondang datang tur muka sledding na tobogganing di Allbergsbacken. Kita Hayu jeung Pindah, inuman kopi atanapi grilling.sausages grilled.

#ShepherdsHut nawarkeun panas anjing jeung kopi!

Kontak jalma pikeun patarosan
Janne Winroth 070-568 15 25

Tempo arah sarta leuwih jéntré ngeunaan Allbergsbacken atawa ningali Gambar saméméhna ti Allbergsdagen.