Live: IFK Timrå 2 – Holms SK


Cocok tina Poé Live! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

kiwari 16:00 Holm muterkeun game kaopat na. 7773033.ru livesänder matchen här via Youtube. Méja Mode, anjeun bakal manggihan salajengna handap.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://youtu.be/BxguHUbAp9E
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Tabelläget



200 seekers suaka pikeun “Stendahl Skandalhus”?

imah skandal di Holm.
Real kabetot dina usaha katilu meunang disatujuan ku otoritas pikeun nampung seekers suaka “Stendahl Skandalhus”.

Nembe ngumumkeun Board Migrasi tawaran anyar akomodasi suaka samentara. Diantara disebut. “Skandalhusen” i Holm. Imah punctuated ku parobahan tetep kapamilikan, tapi sanajan nu kontinyu jeung svartlistade tuan tanah Johan Stendahl di tukang. Dina salah sahiji tawaran téh Håkan Larssons Bilkonsult AB, Örebro, kalawan akomodasi keur 200 jalma di Holm, Anundgård.

ngayakeun panganyarna dina Migrasi Board urang 2013 éta parusahaan declarations Aros énergi ti Västerås anu kungsi ditéang tawaran pikeun akomodasi suaka di Holm. Tukangeun declarations Aros énergi (anu owns "Perumahan Guru urang" nu) nangtung Bengt Staaf (saha oge nu boga "imah Senior") sarta Johan Stendahls Pangacara Michael Sterner. Yen sakali deui ieu persis sipat anu sarua dina Holm anu ayeuna matak ngamudahkeun pikeun yakin yén jalma anu sarua balik "bet" waktos.

Naon sugan kirang dipikawanoh téh nya éta ogé dikintunkeun nawar sejen pikeun accommodations suaka di real estate sami 2012. Mangka éta kiwari Fagerhyltan ti Stockholm, salila raka Hambergs kapamimpinan éta dina kertas. Raka Hamberg ogé milik mayoritas declarations Aros énergi, mana anjeunna nampik. Mun manéhna teu masih can écés.

Dina lembut anyar, eta mangrupakeun dealer mobil tina Örebro anu geus miboga pamanggih pikeun muka akomodasi suaka tina sipat sarua yén éta hadir saméméh. Tukangeun parusahaan nangtung Håkan Larsson. Dina Jumaah, 15 Bisa disebut Swedia Radio up Håkan Larsson nanya sababaraha patarosan ngeunaan akomodasi suaka na. Håkan Larsson nyebutkeun mun Swedia Radio "geus digarap geulis teuas sangkan aranjeunna dieu dwellings hadé tur nu bakal ngalakukeun sanajan leuwih, Tapi mun boga caretaker dina situs na oge digawekeun ku gedong jeung sajabana ". Kuring Anundgård ieu, kumaha oge, moal akomodasi diomongkeun ka caretakers batur. Håkan Larsson teu hayang nyetél hiji wawancara di radio.

Panungtungan waktu renovations na assessments disusun tina Åslins villa konéng, Senior Imah na guruna residences nu kasésa pagawe asing di Holm. Sakabéh renovasi ieu halted dina bulan Désémber 2013 lamun hiji inspeksi wangsit deficiencies dina panangtayungan seuneu jeung Service Imigrasi mimiti nalungtik kapamilikan. Di tengah usum ieu asing byggarbetarna åt sitt öde, tanpa bayar pikeun karya aranjeunna dipigawé. Maranehna henteu aksés ka angkutan, anu dimaksud maranéhna teu boga cara pikeun meunangkeun ka toko grocery pangcaketna pikeun meuli dahareun. Sababaraha di antarana ngadeg di angin biting tur diusahakeun lauk di Holmsjön, nu sempet henteu acan beku. Ti serikat diarahkeun teuing hård kritik mot Migrationsverket, nu pamustunganana jawab bisi éta. Jim Sundelin, Pupuhu Gedong, nempatkeun eta mildly, "Ieu aneh yén instansi pamaréntah nu aub dina kagiatan anu hiji abu saeutik".

Ngadangukeun klip radio didieu.on Jumaah isuk 15 May tuh P4 Västernorrland wawancara kalawan HBU on akomodasi suaka teh rencanana. Lyssna på klippet här.
warta anu “Suaka akomodasi Anundgård meunang 200 tempat samentara” on SR.se..
.

Ngadangukeun klip radio didieu.Salila dinten anu sami sakumaha tuh Radio Swedia ngadatangan Holm na tuh wawancara kalawan hijina tenant anu masih hirup di skandalhus heubeul Johan Stendahls. Lyssna på klippet här:

Baca laporan dina ST jeung SVT’s nyhet; “Skandalhusen på tapeten igen”.

siaran live wengi ayeuna! Holms SK – Hassels IF


cocok wengi ayeuna urang hirup! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang holmssk.se/youtube.

ieu peuting 19:00 Holm maénkeun buruan imah kadua maranéhanana jeung wengi ieu rencanana pikeun nguji live tungtung buruan via Youtube. Éta kahiji kalina dina sajarah yen hiji Holm-cocok disiarkeun langsung. Sändningen ser du enklast här ovan på 7773033.ru.

Kita Hayu alami tur tingal kaulinan di tempat! Pangalaman pangalusna bakal atra dina lapak! Holm bar snack eminent bakal kabuka sakumaha biasa, kalawan jualan tina kopi, sosis, Hamburger M.M.. Live siaran téh dina sidang leuwih dianggap salaku hiji pilihan pikeun fans HSK jauh di Swedia atawa keur jalma anu hayang ningali target atawa Mattsson ngageser tackle revisited.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

Kusabab ieu kahiji kalina ku siaran live ti Holm Vallen, jadi hayang “pagawe” nambahkeun ngumpulkeun anu meureun aya sababaraha masalah teknis. Lamun éta leres yen nu anyar "stream" perlu restarted, eta bakal muncul dina Holm urang Olahraga Club Youtubekanal.

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur): https://www.youtube.com/watch?v=lJ5KbFHHRt0
HSK:ku Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Saeutik Liga di Holm Vallen

Kasimpulan Holm Vallen.
Dina Sabtu anu dicoo runtuyan highlights keur bungsu di Holm Vallen. Holm dicoo ngalawan Njurunda tur dimeunangkeun ku 7-3. Lajeng meunang Essvik ngalawan Njurundalag sejen kalawan 3-2. Dina pertandingan panungtungan meunang Kungsnäs ngalawan Matfors kalawan 7-1. A judgments jobs alus tuh Agne Frisk ti Anundgård. panonpoé gilded poé, kopi sakecap alus tur sosis sami.

Huey mana. Kahadiran di bleachers Holm Wallen.