siaran live wengi ayeuna! Holms SK – Hassels IF


cocok wengi ayeuna urang hirup! Pastikeun anjeun boga kualitas pangalusna di gear dina katuhu handap. Dina hal naon baé masalah téknis, coba gantina channel HSK urang .

ieu peuting 19:00 Holm maénkeun buruan imah kadua maranéhanana jeung wengi ieu rencanana pikeun nguji live tungtung buruan via . Éta kahiji kalina dina sajarah yen hiji Holm-cocok disiarkeun langsung. Sändningen ser du enklast här ovan på 7773033.ru.

Kita Hayu alami tur tingal kaulinan di tempat! Pangalaman pangalusna bakal atra dina lapak! Holm bar snack eminent bakal kabuka sakumaha biasa, kalawan jualan tina kopi, sosis, Hamburger M.M.. Live siaran téh dina sidang leuwih dianggap salaku hiji pilihan pikeun fans HSK jauh di Swedia atawa keur jalma anu hayang ningali target atawa Mattsson ngageser tackle revisited.

lineup, announcements cocok jeung hasil, téks dina tiap pertandingan, gratis di dieu!

Kusabab ieu kahiji kalina ku siaran live ti Holm Vallen, jadi hayang “pagawe” nambahkeun ngumpulkeun anu meureun aya sababaraha masalah teknis. Lamun éta leres yen nu anyar "stream" perlu restarted, eta bakal muncul dina Holm urang Olahraga Club .

stream wengi ayeuna urang (“study” di luhur):
HSK:ku Youtube-Channel:



Saeutik Liga di Holm Vallen

Kasimpulan Holm Vallen.
Dina Sabtu anu dicoo runtuyan highlights keur bungsu di Holm Vallen. Holm dicoo ngalawan Njurunda tur dimeunangkeun ku 7-3. Lajeng meunang Essvik ngalawan Njurundalag sejen kalawan 3-2. Dina pertandingan panungtungan meunang Kungsnäs ngalawan Matfors kalawan 7-1. A judgments jobs alus tuh Agne Frisk ti Anundgård. panonpoé gilded poé, kopi sakecap alus tur sosis sami.

Huey mana. Kahadiran di bleachers Holm Wallen.

Rapat Taunan Serat Holm: News panganyarna!


Bo eung ngécéskeun rekening taun ka tukang sacara dina pasamoan taunan.
.
Di pasamoan taunan on magnate kayu Österström soré listened tilu puluh anggota.
agung ieu anu diayakeun ku Ketua Erik Forsberg, saha ieu ogé ulang kapilih ku kapercayaan terus. Dewan boga saprak gugur 2013 nempatkeun loba karya mun meunang serat broadband di Holm ka jadi kanyataan. Masih kitu, merlukeun komitmen kuat ti dulur saméméh jaringan geus siap!

Direksi dinten ngumumkeun warta di handap:

  • Kaputusan on hibah ti Board County ieu ditunda kana awal September 2015. p.g.a ieu. Nepi di aturan bisa dilarapkeun ti EU.
  • Ngembangkeun jaringan Sigana di kaayaan kiwari muncul bisa dilumangsungkeun salila 2016. Perluasan jeung sambungan bisa lumangsung dina hambalan.
  • Wewengkon projected ayeuna ngawengku kasarna sabudeureun Holmsjön (Ned saacan f.d. Tungtung stasiun di Holmsjö) sarta Kväcklingen. Anggota Loviken, Jero pipa na Sandnäset kaliwat pikeun (nonengaged ti).
  • The kaanggotaan kiwari nyaéta ngeunaan 180 st (ngabantu ka recruit langkung!).
  • P.g.a. reureuh tina kaputusan tetep tiasa gabung serat Holm pikeun meunangkeun sambungan disubsidi dina harga alus. asup dieu!
  • Dina ayeuna diitung kaayaan ongkos sambungan max 15 000 per sipat (mudahan langkung mirah), pikeun anggota! Hiji konéksi saterusna tiasa leuwih mahal tanpa subsidi di cost.
  • Telia na ServaNet ayeuna negotiating ngeunaan nu operator kudu dipaké dina jaringan nu.
  • A ongkos estimasi di gabungan a socalled. perjangjian grup kalawan Telia kiwari (Obs. teu jelas!) ngawengku TV (““), Internét 100 Mbit / s sarta teleponi 399 SEK / bulan. pisan affordable! harga Unit normal pikeun layanan kiwari geus disebutkeun 198 kr, 379 € jeung 80 kr = 657 kr.
  • sémah Summer Pondok! hiji “genep pasatujuan” (extendible) bakal sadia pikeun maranéhanana anu ngan hayang meuli jasa di kali tangtu sataun.

Leuwih jéntré atawa ngadaptarkeun Holm Serat ieu dina website maranéhanana.

Website Anund Ladang Preschool

Anundgards forskola.Alamat ramatloka pikeun Anund Ladang Preschool kiwari sundsvall.se/anundgardsforskola.
Leuwih jéntré ngeunaan kami alam-TK!

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang preschools sarta jasa lianna bakal salawasna neangan di anjeun 7773033.ru/service.

Baca carita saméméhna ngeunaan TK:
Citakan: Country data héjo pikeun Preschool!

warta mangrupa petunjuk dikintunkeun. Kirim surélék urang hiji nyhetsförslag tina
ogé lamun nyaho hal metot urang kudu nyebarkeun. Mvh #ShepherdsHut.